Τρόποι Πληρωμής

Για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους online, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Galerie de Beauté (www.galeriedebeaute.gr) προσφέρει τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με αντικαταβολή
Πληρωμή με μετρητά στον συνεργάτη της εταιρείας μας (Εταιρεία Ταχυμεταφορών) την ίδια στιγμή που παραλαμβάνετε την παραγγελία σας στη διεύθυνση που έχετε εσείς υποδείξει.

Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα
Πληρωμή μέσω χρέωσης της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σας(Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners). Η χρέωση της κάρτας σας γίνεται την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας. Η Galerie de Beauté έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σας και όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Πληρωμή μέσω Paypal
Η πληρωμή με Paypal πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Paypal. Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε αυτόματα στην σελίδα της Paypal για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας άμεσα και με ασφάλεια με τον PayPal λογαριασμό σας.

Πληρωμή μέσω IRIS Online Payments
Μέσω της υπηρεσίας IRIS e-commerce πληρώνετε για τις ηλεκτρονικές αγορές σας με άμεση χρέωση του λογαριασμού σας. Δεν χρειάζεται πιστωτική, προπληρωμένη ή χρεωστική κάρτα. Η πληρωμή γίνεται με άμεση χρέωση του λογαριασμού σας. 

Προπληρωμή για παραλαβή σε κατάστημα Galerie de Beauté
Σε περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο αποστολής την παραλαβή σε κατάστημα Galerie de Beauté, θα πρέπει να προπληρώσετε μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας. 

 

 

Ευρωπαϊκή Ένωση X