Υπηρεσίες

Στα Galerie de Beauté, η λέξη «υπηρεσία» έχει την έννοια της εξυπηρέτησης.

Υπηρετούμε την ομορφιά και σεβόμαστε τη γυναίκα. Στόχος μας είναι να κατανοούμε τις ανάγκες της, φροντίζοντας πάντα να της προσφέρουμε τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτουμε, έτσι ώστε να την ενθαρρύνουμε να αναδεικνύει την ομορφιά που κρύβει μέσα της.


Καμπίνες Περιποίησης
Καμπίνες περιποίησης διατίθενται σε επιλεγμένα Galerie de Beauté. Επικοινωνήστε με το κατάστημα που σας εξυπηρετεί, κλείστε το ραντεβού σας και απολαύστε μια περιποίηση προσώπου με τα κατάλληλα προϊόντα που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες. Οι καμπίνες περιποίησης είναι διαθέσιμες στα καταστήματα: Φάληρο, Άλιμος, Άγιος Στέφανος, Νέα Ιωνία, Ίλιον, Νέα Φιλαδέλφεια, Χανιά, Τρίκαλα, Μελίσσια και Μενίδι.
 
Επαγγελματικό Μακιγιάζ
Όπως και αν το προτιμάμε, natural ή βραδινό, το μακιγιάζ αναδεικνύει τα φυσικά μας χαρακτηριστικά και φτιάχνει τη διάθεσή μας. Επισκεφθείτε τα καταστήματα Galerie de Beauté και αναζητήστε τους εξειδικευμένους μας σύμβουλους ομορφιάς για ένα άψογο επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Δωροεπιταγές
Δώστε στους αγαπημένους σας τη δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιοι τα καλλυντικά της αρεσκείας τους με τις δωροεπιταγές Galerie de Beauté!

Προγράμματα επιβράβευσης αγορών
Κάνοντας τις αγορές σας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Eurobank ή Alphabank, επωφελείστε από τα αντίστοιχα προγράμματα Eurobank €πιστροφή και Alphabank Bonus.

Πρόγραμμα άτοκων δόσεων
Στα Galerie de Beauté, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πιστωτικές σας κάρτες και να ορίσετε τις δόσεις που επιθυμείτε, σύμφωνα με την ακόλουθη διαβάθμιση: από 0€ έως 150€ παρέχονται έως 6 άτοκες δόσεις και από 151€ και άνω παρέχονται έως 12 άτοκες δόσεις.