Τρόποι Αποστολής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Galerie de Beauté (www.galeriedebeaute.gr) προσφέρει τους παρακάτω τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας. Οι παραδόσεις ηλεκτρονικών παραγγελιών πραγματοποιούνται μόνο εντός φυσικών ορίων της Ελλάδος.

Αποστολή στη διεύθυνση που θα υποδείξετε

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αποστολή της παραγγελίας σας σε οποιαδήποτε διεύθυνση επιθυμείτε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραμείνει το δέμα σας στο υποκατάστημα της ταχυμεταφορικής, παρακαλούμε λάβετε υπόψη πως ο μέγιστος χρόνος παραμονής ενός δέματος ανέρχεται στις 5 εργάσιμες ή 7 ημερολογιακές ημέρες.

Αποστολή σε κατάστημα Galerie de Beauté

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία σε ένα από τα φυσικά καταστήματα της Galerie de Beauté A.E.E. Σε αυτήν την περίπτωση, ενημερώνεστε τηλεφωνικά από τους υπευθύνους του καταστήματος που έχετε επιλέξει, μόλις το δέμα σας είναι έτοιμο προς παραλαβή. Δείτε τα καταστήματα όπου μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας. Ο μέγιστος χρόνος παραμονής της παραγγελίας σας στο κατάστημα Galerie de Beauté, ανέρχεται στις 5 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας των 5 εργασίμων ημερών, το δέμα επιστρέφει στην αποθήκη του ηλεκτρονικού καταστήματος και δεν θα βρίσκεται διαθέσιμο προς παραλαβή.

Οι παραγγελίες με παραλαβή από κατάστημα Galerie de Beaute, προπληρώνονται κατά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας.

Αποστολή σε θυρίδα Box Now

Επιλέξτε Box Now κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας καθώς και την Box Now θυρίδα από τον χάρτη με τα σημεία εξυπηρέτησης. Για την παραλαβή της παραγγελίας σας από το αυτόματο μηχάνημα παραλαβής (locker), χρησιμοποιείτε τον 6ψήφιο κωδικό PIN που θα λάβετε με μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο. Η παραλαβή από τα αυτόματα μηχανήματα πραγματοποιείται 24/7 και το δέμα σας θα παραμείνει στη θυρίδα για 48 ώρες από την τοποθέτησή του. 

Χρόνοι και Κόστη Αποστολών

  Αποστολή σε διεύθυνση Αποστολή σε κατάστημα Galerie de Beauté Αποστολή σε θυρίδα Box Now
  Εντός Αττικής Εκτός Αττικής Νησιωτική Ελλάδα / Δυσπρόσιτες περιοχές   Εντός Αττικής Εκτός Αττικής
Χρόνος παράδοσης 1 - 2 εργάσιμες 1 - 3 εργάσιμες 1 - 5 εργάσιμες 2 - 5 εργάσιμες **Έως 8:00 το πρωί της επόμενης εργάσιμης ημέρας. Την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Κόστος αποστολής 2,50€ * 2,50€ * 2,50€ * ΔΩΡΕΑΝ 1,70€ * 1,70€ *

*Για παραγγελίες κάτω των 45 ευρώ.

** Αφορά παραγγελίες που καταχωρούνται Δευτέρα - Παρασκευή και έως τις 15:00.

H αποστολή παραγγελιών 45€ και άνω, είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Καταστήματα Galerie de Beauté που μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας:

ΑΤΤΙΚΗ:
ΦΑΛΗΡΟ, SHOPPING HOUSE (ΑΛΙΜΟΣ), ΜΟΣΧΑΤΟ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ, THE MALL ATHENS, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, METRO MALL, ΠΑΤΗΣΙΩΝ, RIVER WEST, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΙΛΙΟΝ, ΣΕΠΟΛΙΑ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ,ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ, ΣΠΕΤΣΩΝ (ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ), ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ (ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ), ΝΙΚΑΙΑ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΜΕΝΙΔΙ,  ΧΟΛΑΡΓΟΣ (ΔΑΝΑΟΣ), ΒΑΡΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: COSMOS MEDITERRANEAN
ΕΠΑΡΧΙΑ: ΤΡΙΚΑΛΑ, ΧΑΝΙΑ, ΤΡΙΠΟΛΗ, ΜΕΓΑΡΑ, ΘΗΒΑ, ΛΑΜΙΑ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ

 

 

 

Ευρωπαϊκή Ένωση X