Πολιτική Επιστροφών

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι από κάποιο προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε και εμείς θα σας το αντικαταστήσουμε ή θα επιστρέψουμε την αξία του. Οι επιστροφές εμπορευμάτων μπορούν να πραγματοποιηθούν εφόσον τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:
- Η ενημέρωση σχετικά με την επιστροφή των εμπορευμάτων θα πρέπει να πραγματοποιηθεί, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας.
- Τα εμπορεύματα να είναι σε άριστη κατάσταση και όχι χρησιμοποιημένα ή ανοιγμένα, εντός της αρχικής τους συσκευασίας και να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα της συναλλαγής (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο και Δελτίο Αποστολής).
- Για λόγους υγιεινής οι επιστροφές/αλλαγές δεν γίνονται δεκτές για make up, lip gloss, mascara, lip liner, eye liner, βερνίκια νυχιών και άλλα.
- Η επιστροφή γίνεται με δική σας χρέωση και με οποιαδήποτε εταιρεία ταχυμεταφορών επιθυμείτε, εφόσον δεν αφορά υπαιτιότητα της Galerie de Beauté.
- Σε περίπτωση που η επιστροφή οφείλεται σε υπαιτιότητα της Galerie de Beauté, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210.300.60.61 ή στο [email protected] έτσι ώστε να δοθεί εντολή στην εταιρεία courier να παραλάβει το δέμα από το χώρο που σας εξυπηρετεί.


Διαδικασία επιστροφής προϊόντων

Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν είναι η παρακάτω:

  1. Συμπληρώστε το Έντυπο Επιστροφής που εσωκλείεται στο δέμα που παραλάβατε. Εναλλακτικά, μπορείτε το κατεβάσετε εδώ.
  2. Συσκευάστε το προϊόν και εσωκλείστε το συμπληρωμένο Έντυπο Επιστροφής και όλα τα σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα που αποδεικνύουν την αρχική συναλλαγή (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης/Τιμολόγιο, Δελτίο Αποστολής).